Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cifrele de afaceri au crescut anul trecut in logistica

2015 a fost un an in care volumele crescute de pe piata au adus rezultate bune si in cifrele de afaceri ale majoritatii companiilor de logistica de la noi.
Primele patru locuri in topul companiilor de logistica si expeditii care opereaza in Romania au fost pastrate de aceleasi companii ca si in 2014. Astfel, pe primul loc se afla Schenker Romtrans cu o cifra de afaceri greu de atins, de peste 100 de milioane de euro, pe locul al doilea, Transmec Ro, cu peste 65 de milioane de euro, locul al treilea este ocupat de Gefco Romania cu 64 de milioane de euro, iar pe patru este Gebruder Weiss, cu aproape 48 de milioane de euro. DSV Solutions a cedat anul trecut locul cinci lui Kuehne&Nagel.
 

Daca in 2014 ambele companii aveau o cifra de afaceri de peste 39 de milioane de euro, anul trecut Kuehne&Nagel si-a crescut cifra de afaceri cu sase milioane de euro, ajungand la peste 45 de milioane de euro, in timp ce DSV Solutions a inregistrat o crestere de „numai” cinci milioane de euro, ajungand la 44,5 milioane de euro.
Schenker Romtrans a inregistrat si cea mai mare crestere a cifrei de afaceri, de 13 milioane de euro, urmata de Gefco Romania si Transmec, fiecare avand in 2015 o crestere a cifrei de afaceri cu 12 milioane de euro fata de 2014.
Doar patru companii din Top 20 au inregistrat scaderi ale cifrei de afaceri anul trecut comparativ cu 2014. Cea mai mare scadere a avut-o All Cargo Express, cu o diferenta de circa doua milioane de euro, urmata de Karl Heinz Dietrich, cu circa 932.000 de euro mai putin ca in 2014, cargo-partner Expeditii cu o diferenta de 626.285 de euro si Step One Spedition, care a inregistrat o scadere a cifrei de afaceri cu 325.925 de euro.

Articole similare

Ad