Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WindSoft participa la IAA Hanovra intre 22 si 29 septembrie

In cadrul IAA, compania va lansa noul produs software WindPanel, o solutie software de control, planificare si previziune a costurilor cu mentenanta parcurilor auto. Pe langa lansarea WindPanel, se vor prezenta pe larg alte doua produse software deja lansate: WindOps (sistem de planificare si optimizare a rutelor pentru orice tip de distributie) si WindTyre (solutie software ce poate controla si reduce costurile cu anvelopele).
 

„Suntem pentru prima oara prezenti la acest eveniment de mare anvergura din industria transporturilor si suntem cu atat mai entuziasmati deoarece WindSoft este prima firma de software din Romania care participa aici. Ne dorim ca cei prezenti sa participe la workshopurile WindSoft si sa descopere solutiile noastre, sa inteleaga impactul inovatiei tehnologiei si a sistemelor nonERP asupra businessului de transport.“, a spus Stefan Nedelus, director general WindSoft. Tot in cadrul targului, vizitatorii vor putea participa la workshopuri dedicate fiecarei solutii software prezentate la targ. Workshopurile vor fi sustinute de consultantii companiei, care vor prezenta studii de caz si scenarii de utilizare in fiecare zi a targului: WindPanel (zilnic, de la orele 10:30), WindTyre (zilnic, de la orele 12:30) si WindOps (zilnic, de la orele 16:30).
Odata cu crearea parteneriatelor strategice in Germania si Olanda, WindSoft si-a deschis portile si pentru companiile de transport internationale.

Articole similare

Ad