Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Z Truck, un concept dezvoltat de ED Group cu Iveco

Cea mai mare companie independenta de inginerie si design din Italia, ED Group, a incheiat un parteneriat cu Iveco pentru dezvoltarea noului concept Iveco Z truck, prezentat in premiera mondiala la cea de a 66-a editie a IAA.
Noul Iveco Z Truck este un camion futurist, pentru distante lungi, care se evidentiaza prin originalitatea si prospetimea designului si tehnologiei. Iveco Z Truck este raspunsul perfect la evolutia rapida a sectorului de vehicule comerciale, cu focus pe vehiculele destinate rutelor internationale.
 

Provocarile din sector au facut ca echipele de dezvoltare sa creeze un camion avansat, care dispune de o cabina complet reproiectata, cu o arhitectura moderna si noi forme atractive, anticipand modul in care tehnologia de conducere autonoma va schimba viata soferilor.
Intregul proiect a fost dezvoltat si construit in timp record, din iunie pana in septembrie.
„Suntem mandri de acest proiect. Aceasta a fost o oportunitate pentru a pune in evidenta abilitatea noastra de a apropia proprii experti de clienti, lucrand indeaproape ca si echipa, intr-un mediu spectaculos. In plus, dezvoltarea si constructia unui vehicul de aceasta dimensiune, ne-a permis sa testam cu succes noile facilitati din noul Centru de Proiectare ED din Rivoli (Torino), un spatiu high-tech de noua generatie“, a precizat David Pizzorno, presedinte si fondator ED. Acesta a mai spus ca, in pofida faptului ca este o companie intr-o continua expansiune, cu birouri in China, Japonia si SUA, ED a decis sa investeasca in Italia, deoarece considera ca are aptitudinile potrivite nu numai pentru a fi competitivi in piata, atat in termeni tehnici, cat si de calitate, dar mai presus de toate pentru a fi lideri si nu doar simpli jucatori in industria auto.

Articole similare

Ad