Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Zece firme romanesti isi disputa trofeul Tranzit pentru eficienta in transporturi

Pe 4 noiembrie, in cadrul Galei Tranzit, care va avea loc la Cluj-Napoca, revista Tranzit va premia cei mai eficienti operatori de transport si de logistica din Romania.
La categoria “cel mai eficient operator de transport marfa cu capital romanesc” concureaza Aquila Part, Dianthus, Dunca Expeditii, Fartud, International Lazar Company, International Alexander, Ravitex, Total NSA, Trans Euro Express 94 si Vectra International.
 

Firmele cu capital strain sunt analizate separat, considerand ca experienta si accesul facil si ieftin la capitalul vestic ofera alte sanse de dezvoltare filialelor din Romania ale marilor companii de transport vest-europene, chiar daca in unele cazuri viziunea de a investi in Romania a contribuit major la dezvoltarea firmei-mama din Marea Britanie, Italia, Olanda, Franta sau Germania.
Astfel, competitia pentru desemnarea “celui mai eficient operator de transport marfa cu capital strain” se desfasoara separat, candidatii din acest an fiind Carrion Expedition, Duvenbeck, H.Essers, Logistic E van Wijk si XPO.
Gala de premiere a celor mai eficiente firme de transport din Romania va fi completata de premierea celor mai buni manageri de transport si de logistica, precum si de premiere a celor mai performante companii de logistica din Romania.
Evenimentul va fi precedat de o conferinta pe teme de transport, in care cele mai importante teme dezbatute sunt impactul RCA si a directivei detasarii in afacerea firmelor de transport din Romania.

Articole similare

Ad