Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UniCredit Leasing: 1 miliard de euro in leasing, generat procesat de Divizia Corporate

Divizia Corporate din cadrul UniCredit Leasing a depasit recent pragul de un miliard de euro pentru valoarea totala acordata in regim de leasing. Aceata valoare reprezinta cumulul sumelor acordate de UniCredit Leasing in ultimii cinci ani clientilor cu cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro, arata compania.
Suma de un miliard de euro a fost atinsa cu o medie de aproximativ sase contracte incheiate in fiecare zi, echivalentul a 13 milioane de euro valoare acordata lunar.
 

Sumele au fost acordate afacerilor active in diverse industrii: constructii, auto, agricultura, IT, sanatate, transporturi si au inclus produse dedicate si parteneriate strategice. Tipurile de contracte incheiate au inclus leasinguri financiare si operationale, cu o tipologie variata de obiecte, inclusiv leasing pentru echipamente industriale ori medicale, precum si opertiuni de leasing pentru sprijinirea cash-flow-ului, de tip „sale and lease back”. Divizia Corporate a UniCredit Leasing Romania este responsabila pentru activitatea in relatie cu acei clienti a caror cifra de afaceri depaseste 3 milioane de euro anual. Reprezentantii Diviziei Corporate sunt prezenti in 16 sucursale din Romania, se mai arata in comunicatul de presa.
„Conform statisticilor publice, UniCredit Leasing este cel mai mare jucator din segmentul de leasing autohton, fiind implicata in proiecte de finantare diverse – de la autoturisme si autovehicule usoare si grele pana la locomotive, utilaje agricole si echipamente de constructii sau medicale. Pentru a putea sustine aceasta expansiune pe termen lung, compania investeste in dezvoltarea de solutii digitale care sa simplifice sistemul de evaluare, acordare si management al finantarilor si al altor forme de leasing.“

Articole similare

Ad