Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

1 MAI: Restrictii de trafic in Ungaria pentru vehiculele cu MTMA peste 7,5 tone

Politia de Frontiera informeaza ca in Ungaria, incepand de maine, 29 aprilie, ora 23.00 si pana la data de 1 mai, ora 23.00, vor fi instituite restrictii de trafic pentru camioane. In acest interval de timp traficul de calatori si autoturisme se va desfasura in conditii normale.
„Informam conducatorii de automarfare ca autoritatile ungare ne-au adus la cunostinta faptul ca in perioada 29.04.2017 ora 23.00 (ora Romaniei) – pana 01.05.2017 ora 23.00 (ora Romaniei), pe teritoriul Ungariei va fi restrictionata circulatia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.
 

Masura este luata de catre autoritatile dintara vecina ca urmare a faptului ca in aceasta perioada se celebreaza Ziua Internationala a Muncii“, precizeaza Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Oradea. In aceasta perioada, soferii camioanelor vor avea obligatia sa stationeze in parcarile special amenajate, pana la incheierea restrictiei de circulatie pe drumurile publice de pe teritoriul Ungariei. Totodata, intr-o informare publica ITPF Oradea afirma ca numarul politistilor de frontiera si al echipamentelor de verificare a documentelor a fost suplimentat, pentru perioada minivacantei de 1 Mai, la punctele de trecere ale frontierei de vest a Romaniei, astfel incat sa fie asigurata fluidizarea traficului de masini si calatori.

Articole similare

Ad