Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS anunta venituri in crestere pe T1 din 2017

UPS a anuntat rezultatele operationale in primul trimestru (T1) din 2017, cu o crestere importanta a veniturilor pe toate cele trei segmente. Castigurile pe actiune ale companiei s-au apreciat cu 3,9%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Imbunatatirea rezultatului pe actiune s-a datorat cresterii cu 22% a profitului operational inregistrat de segmentul Supply Chain and Freight, a performantelor subiacente din segmentul International si a rezultator solide din segmentul Domestic, precum si in urma impactului fiscal favorabil adoptarii noului standard contabil de compensare a stocurilor, arata compania de logistica.
 

„Veniturile au crescut puternic in acest trimestru, toate segmentele aliniindu-se la linia de varf", a declarat David Abney, presedinte si CEO al UPS. „Acceleram investitiile pentru a crea liderul global in retele logistice inteligente si un portofoliu cu valoare adaugata. Clientii UPS beneficiaza de capacitati extinse, optiuni multiple si timpi de tranzit imbunatatiti, in timp ce solutiile tehnologice continua sa isi demonstreze eficienta.”

Articole similare

Ad