Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Policolor Automotive prezinta Klar by Virtus, un produs de polish bazat pe nanotehnologie

Policolor Automotive prezinta Klar by Virtus, un produs de polish inovativ, care are la baza nanotehnologia. Evenimentul de lansare a avut loc la Bucuresti, in cadrul targului Autovit, ocazie cu care a fost inaugurata si prima cabina mobila pentru refinish auto din Romania, un laborator mobil complet utilat pentru demonstratii si prezentari de produse, inclusiv efectuarea de polish-uri realizate de specialisti in afara service-urilor.
Noul produs garanteaza economie de materiale de pana la 50%, precum si o reducere a timpului de lucru de pana la 30%, potrivit producatorului.
 

„Cu ajutorul nanotehnologiei pe care o are la baza, Klar by Virtus este printre putinele sisteme de polishare care foloseste o singura pasta abraziva. Produsul este pe baza de apa si elimina definitiv toate zgarieturile si urmele de abraziv, astfel incat la final rezulta un aspect cu luciu deosebit, fara «holograme». Practic, prin actiunea pastei abrazive se obtine deja aspectul final dat de tehnologia bazata pe ceruire, produsul fiind astfel foarte economic. Producatorul garanteaza o economie de material de pana la 50% si o reducere a timpului de lucru cu pana la 30%“, se arata in comunicatul de presa. Alte avantaje se refera la curatarea foarte usoara, dar si la faptul ca nu murdareste si nu pateaza elementele de crom si cauciuc ale vehiculului. „Fiind un produs pe baza de apa nu este conditionat pe timpul verii de temperaturi ridicate, nu se usuca si nu lasa urme pe elementele din plastic.“ Dupa Bucuresti, laboratorul mobil a pornit intr-o caravana nationala, care cuprinde, printre altele, orasele Sibiu, Cluj, Focsani, Ranca (la raliul din perioada 10-11 iunie), Targu Mures, Constanta si Iasi.

Articole similare

Ad