Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Companiile si autoritatile dezbat subiectul mobilitatii electrice la evenimentul Electric Drive


BusinessMark anunta organizarea evenimentului „Electric Drive”, ce va avea loc pe 17 mai 2017 la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Scopul intalnirii este de a aduce in atentia mediului de afaceri subiectul utilizarii energiei electrice ca o alternativa la combustibilii conventionali si de a analiza in ce masura mobilitatea electrica este o solutie de viitor pentru piata auto din Romania.
In cadrul intalnirii se va discuta despre provocarile fundamentale aduse de dezvoltarea mobilitatii electrice, progresul tehnologic si productia industriala a vehiculelor eco si a diferitelor componente specifice, depasirea barierelor existente la intrarea acestora pe piata si modurile prin care aceste actiuni pot implica mai mult comunitatea in sine si nu doar utilizatorul individual.
 

„In mod clar societatea in care traim este dependenta de mobilitate, dar de cele mai multe ori nu constientizam impactul negativ pe care il avem, zi de zi, asupra mediului inconjurator. Este timpul ca Romania sa priveasca cu grija spre viitor si sa ia in calcul utilizarea energiei electrice ca o alternativa la combustibilii conventionali. Pe aceasta cale, venim in intampinarea autoritatilor si companiilor si cream contextul potrivit pentru dezbatere”, a declarat Andreea Paun, Managing Partner, BusinessMark.

Participantii prezenti au oportunitatea sa se intalneasca cu urmatorii speakeri:
  • Reprezentant Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor
  • JOHN SAFFRETT – Chief Administration Officer, ALD International
  • SORIN DIACONU – Head of Real Estate & Car Fleet, Orange Romania
  • CECILIA TUDOR – Network Sales Manager, Group Renault Romania
  • OANA STAMATIN – Associate Director, Colliers Romania
  • CATALIN OLTEANU – Commercial Director, ALD Automotive Romania
  • DANIEL VLAD – Director Executiv, TMC Electric Mobility
  • ANDREI COSULEANU – Board Member, Stakeholder Relations & Public Affairs Let’s Do It, Romania!
  • DANIELA NEAGOE – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania

Electric Drive” se adreseaza unui public diversificat: autoritati, directori generali, financiari, de achizitii si administrativi, importatori, producatori si dealeri auto, producatori de componente si accesorii auto, fleet managerilor, dezvoltatori de solutii IT, consultanti si furnizori.
Inscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Articole similare

Ad