Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS a lansat in Europa UPS Express Critical

UPS a lansat in Europa serviciul UPS Express Critical dedicat transporturilor care nu suporta amanare si care necesita manipulare speciala, cum ar fi componente de aeronave necesare pentru un zbor sau instrumente chirurgicale esentiale intr-o sala de operatie. O echipa UPS va evalua cererea de livrare prin intermediul unui centru de contact non-stop, identificand optiunile de transport disponibile si desemnand cea mai eficienta solutie in raport cu specificatiile de timp si cost ale clientului.
 

UPS Express Critical include desemnarea unui curier personal pentru transportul marfurilor de la expeditor la destinatar, folosind un zbor comercial. „Odata cu lansarea noului serviciu, clientii din Europa vor avea la dispozitie cele mai eficiente optiuni de transport critic, din punct de vedere al raportului timp/cost”, spune Boris Dobberstein, vice-presedinte pentru logistica si distributie in cadrul UPS Europa, Africa, subcontinentul indian si Orientul Mijlociu. „Pentru multi dintre clientii nostri, viteza cu care un produs ajunge pe piata determina succesul business-ului lor.”
Pentru ca transporturile critice sa ajunga la destinatie la termenul stabilit, UPS Express Critical va oferi in Europa urmatoarele servicii: gestionarea charterelor aeriene, inclusiv avioane de marfuri cargo pentru transporturile supradimensionate, servicii de expediere de la usa la usa pentru marfuri de toate dimensiunile, serviciul de preluare a transportului de pe pista, pentru a accelera timpii in tranzit pana la destinatia finala, vehicule terestre dedicate pentru transportul de la usa la usa in Europa si siguranta imbunatatita si servicii de asigurare prin UPS Capital.
Prin informarea clientilor in legatura cu evenimentele importante care pot surveni in timpul transportului, acestia pot actiona in consecinta intr-un timp scurt. Totodata, pot administra livrarea transportului cu ajutorul unei echipe specializate, un call center disponibil 24/7/365, din panoul de control, rapoarte si alerte personalizate, copie electronica a documentelor de expediere si prognoze de livrare.

Articole similare

Ad