News  | 
19.05.2017 / 
Trafic Media
Galerie foto/video
3

… acum disponibil si in varianta XXL, pentru incarcaturi de pana la 12 m lungime, tot mai solicitate in ultimul timp pe piata. Acesta ofera cateva avantaje foarte importante, printre care tehnologia inloader combinata cu suspensia pneumatica ce tine cont de incarcatura, astfel incat operarea sa fie cat mai simpla pentru sofer. Noul model cantareste numai 9,6 t, ceea ce permite o sarcina utila foarte mare, iar dimensiunile au fost gandite astfel incat sa nu fie nevoie de vehicule de escorta.
 

Inainte de a incepe sa lucreze la noul model, tehnicienii Faymonville au realizat diverse teste cu o semiremorca inloader identica, extensibila, pentru transport de ciment si au facut si numeroase teste pe computer, astfel incat designul sa fie cel mai bun si manevrabilitatea, cat de simpla se poate cu un vehicul atat de lung.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or