Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nokian Tyres anunta E-Truck , noua gama de anvelope pentru camioane

Producatorul de anvelope Nokian Tyres anunta lansarea Nokian E-Truck, noua gama de anvelope destinate camioanelor, optimizate pentru transportul de marfuri efectuate cu camioane medii si lungi, in conditii meteorologice obisnuite.
Transportatorii profesionisti cunosc faptul ca cele mai accesibile anvelope sunt rare ori cele mai economice. Cerintele la care anvelopa este supusa sunt acelea de a parcurge o distanta cat mai mare posibil in conditii de silentiozitate, siguranta si confort pentru sofer.
 

Rezistenta la rulare a anvelopei influenteaza pozitiv consumul de combustibil, iar carcasa solida ofera posibilitatea resaparii. Acestea au fost punctele de plecare in conceperea noii game de anvelope all-season pentru camioane, Nokian E-Truck, arata producatorul.
„Prin intermediul gamei de anvelope Nokian E-Truck dorim sa introducem o noua alternativa pe piata europeana”, declara Teppo Siltanen, Manager de produs, Nokian Heavy Tyres. „Gama contine anvelope de inalta calitate, fabricate in Europa, disponibile pe scara larga si care pot fi montate in orice moment al anului.”
Noile anvelope au in componenta un compus de cauciuc special creat pentru utilizarea in orice anotimp. Profilul optimizat ofera rezistenta la rulare scazuta si o rulare economica si in acelasi timp ecologica.
Resaparea este o parte esentiala a managementului economic al anvelopelor, iar noua gama de materiale resapabile, Nokian E-tread, vine in completarea gamei de anvelope Nokian E-Truck si permite utilizarea unei anvelope pe o distanta de pana la un million de kilometri. Noile anvelope Nokian E-Truck vor fi disponibile incepand cu toamna anului 2017 in cele mai populare dimensiuni europene de anvelope pentru camioane si autobuze.

Nokian E-Truck Steer
Modelul Nokian E-Truck Steer este conceput pentru rotile directoare ale camioanelor medii si lungi si ale autobuzelor, putand fi utilizate de-a lungul intregului an. Noul design in zig-zag al canelurilor previne patrunderea pietrelor in anvelopa, in timp ce sistemul de lamele in spirala (Spiral Sipe System) confera aderenta pe orice tip de carosabil. Uzarea uniforma a profilului benzii de rulare se traduce prin obtinerea unui kilometraj de rulare excelent.

Nokian E-Truck Drive
Nokian E-Truck Drive este un model de anvelopa all-season destinat rotilor motrice ale camioanelor medii si lungi. Profilul benzii de rulare este caracterizat de un design eficient al blocurilor, cu centrul benzii de rulare deschis, pentru a asigura o buna tractiune.

Nokian E-Truck Trailer
Nokian E-Truck Trailer este o alegere economica pentru remorci, permitand utilizarea in conditii solicitante, de-a lungul intregului an. Flancurile sale solide si uzarea uniforma a profilului benzii de rulare garanteaza buna rulare pe distante lungi, in timp ce noul design in zig-zag al canelurilor imbunatateste stabilitatea si impiedica patrunderea pietrelor in avelopa, oferind o durata de viata crescuta acesteia.

Articole similare

Ad