Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO lanseaza centre Truck Stations pe principalele trasee europene de transport

IVECO a lansat un program de acreditare pentru reteaua sa, care le permite atelierelor specializate si deosebit de eficiente, dedicate necesitatilor specifice ale flotelor de camioane de regim greu, sa devina centre IVECO Truck Station. Acestea centre indeplinesc un set de standarde riguroase care acopera toate domeniile de activitate, inclusiv instruirea personalului, program de lucru prelungit si disponibilitate mai mare a pieselor de schimb.
 

IVECO infiinteaza o retea de 250 de centre Truck Stations la nivel european, prin intermediul carora clientii vor beneficia de garantia Uptime, o promisiune a marcii fata de toti clientii care opteaza pentru noul Stralis XP sau NP. In cadrul IVECO Truck Stations, reparatiile sunt efectuate de tehnicieni IVECO specializati, folosind cele mai avansate instrumente de diagnosticare. Truck Stations garanteaza disponibilitatea pieselor de schimb necesare, datorita procedurilor eficiente de gestionare a stocului si logisticii IVECO, care se bazeaza pe instrumente avansate, cum ar fi Parts Retail Inventory Management si noul sistem de comanda a pieselor Dealer-to-Dealer, pentru a asigura livrarea pieselor corespunzatoare in locatia corecta si la timpul potrivit pentru clientii care opteaza pentru camioane grele destinate transportului pe distante lungi, arata producatorul. Noile Stralis XP si NP vor beneficia de o „banda prioritara”, care le ofera prioritate pentru a primi asistenta tehnica.
Centrele Truck Stations depasesc nivelul de asistenta asociat de obicei cu atelierele, prezentand inclusiv facilitati de servisare a pneurilor si de spalare a camioanelor. De asemenea, centrele Truck Stations au stabilit aranjamente cu hotelurile locale pentru a asigura locuri de cazare, inclusiv un mijloc de transfer catre si de la centru. Pentru a pastrat nivelul de service, fiecare centru Truck Station va fi supus unui audit anual pentru a-si pastra autorizatia. „Centrele Truck Stations din Europa ofera un program de lucru prelungit, soferii putand contacta centrele in cadrul acestui program orar prin apelare gratuita la numarul de telefon pentru asistenta non stop, prin intermediul aplicatiei mobile IVECO Non-Stop sau a sistemului telematic de la bordul autovehiculului. Indicatiile catre cel mai apropiat Truck Station pot fi afisate pe un smartphone sau o tableta folosind aplicatia Iveco Dealer Locator, care geolocalizeaza pozitia curenta a soferului si furnizeaza indicatii prin intermediul functiei sale de navigare“, mai spune compania.

Articole similare

Ad