Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier, investitie de aproximativ 20 de milioane euro intr-un nou centru logistic

FAN Courier a demarat investitia in cel mai nou si modern centru logistic al companiei, un nou HUB de sortare in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov, ce va fi dotat cu o solutie de sortare automata pentru tot fluxul de expeditii. In total, investitia in noul depozit se situeaza la circa 20 de milioane de euro si este sustinuta din fonduri proprii, dupa cum a declarat directorul comercial al companiei de curierat, Cornel Morcov, in cadrul recentei conferinte Tranzit – „Strategii de distributie: tendinte si provocari”.
 

Cresterile operationale aduc cu sine si o calitate nu la fel de buna a serviciilor, este de parere cel mai mare jucator din industria de curierat, iar anul 2017 inseamna pentru FAN Courier o repozitionare a strategiei pentru a reveni la performantele inregistrate in urma cu cativa ani. „ In ultimii ani e-commerce-ul a crescut foarte mult, iar noi am continuat sa generam un serviciu optim pentru clientii nostri, insa am scazut in calitate, lucru pe care l-am recunoscut, momentan suntem cu cateva procente sub nivelul dorit. Din punct de vedere al indicatorilor de performanta, ne dorim ca pana in toamna, in luna septembrie-octombrie, sa fim acolo unde eram in urma cu cativa ani, de aceea pentru FAN Courier 2017 este anul calitatii“, a declarat Cornel Morcov.
Pe de alta parte, din punct de vedere investitional, pentru a putea sustine cresterile de e-commerce, compania a demarat cel mai important proiect din istoria sa, dezvoltarea unui nou HUB de sortare langa cel actual, la Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. Noul centru logistic va fi dotat cu inca o solutie de sortare automata pentru tot fluxul de expeditii. „Acum avem trei solutii de sortare, una pentru picking, una pentru colete intre 10 si 40 de kg si una pentru colete de pana in 10 kg. Practic, incepand cu momentul in care ne vom extinde activitatea in noul HUB vom avea un singur conveior (n.r. – banda transportoare) pentru toate coletele. Acest lucru ne va ajuta in cresterea productivitatii in ceea ce priveste sortarea“, a explicat directorul comercial. In total, investitia se ridica la aproximativ 20 milioane de euro si va fi realizata din fonduri proprii.

Articole similare

Ad