Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Federal-Mogul Motorparts lanseaza noua gama de bujii de aprindere BERU® Iridium

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, a anuntat lansarea noii sale game de bujii de aprindere BERU® Iridium. Noile piese de calitate OE suplimenteaza linia existenta de bujii de aprindere, bujii incandescente, unitati de control al incandescentei, bobine si fise BERU, completand gama de sisteme de aprindere a marcii.
 

Bujiile de aprindere cu iridiu asigura optimizarea combustiei, oferind performanta îmbunatatita, reducand consumul de combustibil si emisiile poluante, arata compania. Durata de viata a bujiilor este extinsa pana la 75.000 mile /120.000 km, în functie de utilizare, ceea ce reduce în consecinta costurile prin cresterea intervalelor de timp la care este necesara servisarea. Gama de bujii de aprindere pe baza de iridiu BERU este lansata initial pentru a echipa marcile Volkswagen si BMW, urmand sa fie extinsa în viitor.
„Suntem încantati de faptul ca BERU poate oferi acum o gama de piese de aprindere completa, care garanteaza optimizarea ciclului de ardere al motorului”, declara Bert De Haes, manager de produs al grupului, divizia sisteme de aprindere, Federal-Mogul Motorparts. „Gama de bujii de aprindere pe baza de iridiu este punctul culminant al vastei experiente în sisteme de aprindere a companiei Federal-Mogul Motorparts. Aceasta gama este conceputa pentru a întruni specificatiile OE si pentru a oferi o optiune durabila si de înalta performanta.”
Utilizarea iridiului, metal cu caracteristici de uzura excelente, ofera bujii de aprindere mai rezistente în timp comparativ cu cele realizate din materialele alternative, ceea ce permite reducerea costurilor prin durata de viata extinsa. Tehnologia înglobata în acest tip de bujii mentine o aprindere stabila chiar si în medii ostile sau în conditii de uz sustinut, asigurand distributia precisa a scanteii si prin urmare performanta fara compromisuri, mai arata sursa citata.

Articole similare

Ad