News  | 
14.07.2017 / 
Trafic Media

Alaturi de Ales Loprais, la editia din acest an se vor afla experimentatul navigator prin desert Khalid Alkendi, din Emiratele Arabe Unite, si copilotul Milan Holáň.
Echipa InstaForex Loprais a stat de vorba de mai multe ori pana acum cu Alkendi in timpul testelor pe care le facea in Dubai, dar este pentru prima data cand s-a ajuns la un acord si acesta i s-a alaturat. El s-a nascut in desert si are 14 ani de experienta in raliuri, dar nu pe camioane, care constituie o noutate.
 

Pe de alta parte, Milan Holáň a concurat de multe ori pe camioane Tatra, prima data in 2008, alaturi de Ales Loprais, cand au obtinut bronzul in Ungaria, in Dakar Series, si tot impreuna cu acesta a incheiat o data pe locul al treilea si o data pe primul raliul Drumul Matasii si a castigat cateva etape la Dakar.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or