News  | 
14.07.2017 / 
Trafic Media

In contextul in care tot mai multe tari europene permit incarcari mai mari de 40 t pe vehicule cu cinci axe, Goodyear lanseaza noile anvelope resapate la cald cu capacitate mare de incarcare, High Load (HL), destinate remorcilor. TreadMax KMAX T HL este versiunea resapata a anvelopei pentru remorca Goodyear KMAX T HL, dezvoltata pentru a livra un kilometraj mai ridicat, iar TreadMax SP246 HL este versiunea resapata a anvelopei Dunlop SP246 HL, care face parte din gama de anvelope de camion Dunlop On-Road introdusa pe piata anul trecut.
 

Procesul TreadMax prezinta acelasi profil al benzii de rulare si materiale si tehnologii similare celor folosite in procesul de productie al noilor anvelope pe care cele resapate le replica, ceea ce asigura un nivel de performanta si un kilometraj similar cu cele ale anvelopelor noi.
Pentru resapare ca anvelope de remorca TreadMax High Load subt acceptate doar carcasele celor care detin cele mai noi generatii de anvelope Goodyear sau Dunlop High Load, cum ar fi anvelopele pentru trailere KMAX T HL, FUELMAX T HL si SP246 HL. Optiuni suplimentare pentru resapare pentru noile anvelope de remorca de tip High Load vor fi introduse mai tarziu in cursul acestui an.
Toate anvelopele resapate la cald sunt produse in-house de Goodyear in fabricile sale din Riom (Franta) si Wittlich (Germania).

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or