News  | 
14.07.2017 / 
Trafic Media

Anadolu Otomotiv a castigat licitatia pentru 88 de autobuze urbane noi, organizata de Primaria Iasi. Valoarea totala a contractului este de 68.182.478,14 lei + TVA, fondurile fiind asigurate printr-un imprumut BERD. Principalele criterii de evaluare au fost pretul si costurile energetice, obiectivul municipalitatii fiind, in acelasi timp, reducerea emisiilor poluante.
Autobuzele Isuzu Citiport Euro 6, de 12 m lungime, care vor circula incepand din aceasta toamna in Iasi, vor avea o capacitate de 94 de pasageri. Vehiculele dispun de sisteme de informare pentru calatori, sistem de numarare al acestora, supraveghere video, validatoare de tickete, sisteme audio-video, precum si un sistem integrat de gestiune trafic.

 

Beneficiarul a solicitat garantii extinse pentru principalele componente - motor, transmisie, sasiu, caroserie, anvelope, punti, precum si mentenanta gratuita timp de doi ani. Service-ul va fi asigurat de catre personalul autorizat al Companiei de Transport Public Iasi, instruit la sediul producatorului pentru intretinerea vehiculelor in ansamblu si a principalelor componente. Separat vor fi instruiti si soferii, in vederea exploatarii cat mai eficiente a noilor autobuze.
Livrarea celor 88 de Isuzu Citiport se va face in cinci loturi, in perioada septembrie 2017-ianuarie 2018.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or