Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

88 de Isuzu Citiport vor innoi flota CTP Iasi

Anadolu Otomotiv a castigat licitatia pentru 88 de autobuze urbane noi, organizata de Primaria Iasi. Valoarea totala a contractului este de 68.182.478,14 lei + TVA, fondurile fiind asigurate printr-un imprumut BERD. Principalele criterii de evaluare au fost pretul si costurile energetice, obiectivul municipalitatii fiind, in acelasi timp, reducerea emisiilor poluante.
Autobuzele Isuzu Citiport Euro 6, de 12 m lungime, care vor circula incepand din aceasta toamna in Iasi, vor avea o capacitate de 94 de pasageri. Vehiculele dispun de sisteme de informare pentru calatori, sistem de numarare al acestora, supraveghere video, validatoare de tickete, sisteme audio-video, precum si un sistem integrat de gestiune trafic.

 

Beneficiarul a solicitat garantii extinse pentru principalele componente – motor, transmisie, sasiu, caroserie, anvelope, punti, precum si mentenanta gratuita timp de doi ani. Service-ul va fi asigurat de catre personalul autorizat al Companiei de Transport Public Iasi, instruit la sediul producatorului pentru intretinerea vehiculelor in ansamblu si a principalelor componente. Separat vor fi instruiti si soferii, in vederea exploatarii cat mai eficiente a noilor autobuze.
Livrarea celor 88 de Isuzu Citiport se va face in cinci loturi, in perioada septembrie 2017-ianuarie 2018.

Articole similare

Ad