News  | 
17.07.2017 / 
Trafic Media

In 2018 CeMAT va avea loc pe 23 - 27 Aprilie in pavilioanele 32 - 35 la HANNOVER MESSE. Proximitatea evenimentelor ofera participantilor o oprotunitate unica de a prezenta inovatii si solutii unui grup de 220.000 profesionisti, nerabdatori sa vada potentialul logisticii integrate si conceptele Industriei 4.0.
Toti producatorii, transportatorii si consumatorii sunt optimisti cu privire la formatul acestui eveniment, pentru ca ii pune pe toti sub acelasi acoperis si astfel fiecare va gasi ceva de interes, de la oportunitati de afaceri pana la idei si directii de viitor pentru companiile lor.
 

Fostii participanti ai evenimentului CeMAT deja se pregatesc pentru aprilie 2018 anticipand un succes mult mai mare fata de 2017. Declaratii de la unii dintre ei puteti gasi pe link-ul: CeMAT.de

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or