Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au inceput inscrierile la primul UniCredit Hackathon CEE

In aceasta saptamana, UniCredit – alaturi de acceleratorul ABC – lanseaza primul Hackaton CEE UniCredit, o competitie globala care se va desfasura la Ljubljana, Slovenia, pe 2 si 3 septembrie 2017.
Hackathon-ul, sau maratonul de hacking, este o competitie intensiva, timp de doua zile, intre persoane inovatoare si creative. Impartiti in grupuri, concurentilor li se va cere sa indeplineasca diverse provocari care reies din PSD2 (Directiva Revizuita a Serviciilor de Plati).
 

Dezvoltatorii externi, reprezentantii start-up-urilor Fintech si ai companiilor de software, persoane care se gandesc la solutii „out of the box”, impreuna cu angajatii UniCredit care vor participa in cadrul acestei initiative, isi vor uni fortele pentru a dezvolta idei referitoare la crearea de valoare pentru clienti si banci in contextul PSD2.
UniCredit se angajeaza sa pastreze banca in prima linie a inovatiei si doreste sa inspire solutii care sa imbunatateasca si mai mult experienta clientilor.
Pe baza normei PSD2, obiectivul Hackathon va fi: „Cum putem sa folosim informatiile referitoare la contul clientului pentru a crea valoare?”. Acest lucru inseamna, de exemplu, dezvoltarea platformelor pentru analiza datelor clientului cu scopul de a oferi clientilor o experienta mai buna.
Participantii din toata lumea se pot inscrie intre 17 iulie si 24 august la: www.abc-accelerator.com/UniCreditHackathonCEE
Echipele castigatoare vor primi o recompensa financiara si o sansa de a-si prezenta proiectele conducerii executive a Diviziei CEE de la UniCredit Group pe data de 7 septembrie la Ljubljana. Membrii echipelor castigatoare pot fi apoi invitati sa participe ulterior la faza de implementare a solutiei.

Articole similare

Ad