Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

100.000 de copii au urmat cursul de siguranta rutiera Volvo

De cand a fost lansat programul Stop Look Wave la nivel global acum un an, aproximativ 100.000 de copii au invatat cum sa interactioneze in trafic in conditii de siguranta cu vehicule comerciale. Si pentru a raspandi mesajul mai departe Volvo Trucks lanseaza un nou film pe YouTube.
In cele mai multe accidente rutiere, factorul uman joaca un rol decisiv. De exemplu, uneori poate fi dificil pentru un sofer sa vada pietonii si biciclistii care sunt aproape de camion. Programul de instruire, prin urmare, se concentreaza pe cat de important este pentru copii sa fie atenti si sa aiba contact vizual cu conducatorul auto camion, fie direct, fie prin intermediul oglinzilor retrovizoare.
 

Printre multe altele, copiii invata sa se opreasca, sa se uite atent in jurul lor si sa constientizeze soferul de prezenta lor facandu-i cu mana inainte sa treaca strada.
Volvo Trucks a efectuat campanii similare la nivel national sau regional de multi ani, iar Stop Look Wave, care a fost lansat la nivel global in 2015, a educat pana in prezent aproximativ 100.000 de copii din 13 tari din intreaga lume, printre care Finlanda, Brazilia, Africa de Sud si Coreea de Sud, si in aceasta toamna va fi introdus si in SUA, Spania s.a.
Raspandirea acestui program are loc prin intermediul grupului de angajati Volvo si retelelor din intreaga lume, precum si al clientilor si partenerilor. Programul este sustinut de Organizatia Internationala de Transport Rutier, iar materialul, care este disponibil gratuit pe site-ul grupului Volvo, in 10 limbi, este utilizat de scoli, firme de transport, organizatii de siguranta a traficului s.a.

Articole similare

Ad