Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Federal-Mogul Motorparts introduce module dedicate sistemelor de aprindere in platforma sa online

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, a anuntat lansarea a trei noi module de training pe website-ul sau F-M Campus. Noul continut disponibil in platforma online ofera informatii si training tehnic pentru produsele de aprindere BERU® si Champion®.
Ghidand utilizatorii prin Nivelul introductiv, Nivelul de baza si pana la Nivelul de diagnostic, noile module de training ilustreaza functionarea generala a sistemelor de aprindere, incluzand si informatii despre procesul de productie si materialele utilizate in cadrul acestuia. Acestea explica, de asemenea, procesul de examinare in cautarea defectelor vizibile si ofera informatii despre perspectivele viitoare ale sistemelor de aprindere.
 

F-M Campus este o platforma online gratuita de training destinata oricarei persoane care isi desfasoara activitatea sau este interesata de domeniul pieselor auto si de servisarea si montarea acestora. Disponibila 24/7, aceasta platforma ofera cursuri variate de la Generalitati auto la cursuri specializate pe componente, precum Sisteme de Franare, Motor, Filtre, Sisteme de directie si suspensie si Rulmenti de roata.
„Constientizam importanta formarii continue, iar cel mai bun mod de a demonstra acest lucru este punand-o la dispozitia clientilor nostri. De la inceputul anului 2016 am observat o crestere de 37% a numarului de utilizatori ai platformei, cele sase module noi avand drept rezultat un numar de 9.263 utilizatori care au trecut examenul si au primit certificare. Fie ca esti proprietarul unui service care doreste sa perfectioneze cunostintele echipei sale de mecanici sau esti un tehnician tanar care doreste sa isi dezvolte cariera, platforma F-M Campus este potrivita pentru tine”, explica Marijn Staal, European Trade Marketing & Technical Services Manager, Federal-Mogul Motorparts EMEA.

Articole similare

Ad