Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone primeste recunoasterea Volkswagen Group Award

Pe 28 iunie Bridgestone a primit recunoasterea Volkswagen Group Award la categoria Inovatie & Tehnologie. La nivel global, doar sapte furnizori ai grupului VW au beneficiat de acest premiu.
Premiul VGA, inmanat de Matthias Müller, Director Executiv al Volkswagen Aktiengesellschaft si Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, membru al Consiliului de Administratie al Grupului, responsabil de achizitii, a fost primit de Paolo Ferrari, CEO si presedinte al Bridgestone EMEA.
 

Müller a subliniat ca tehnologiile de e-mobilitate, conducerea autonoma, digitalizarea si noile servicii de mobilitate sunt in linie cu tendintele globale: „Acesta este viitorul industriei noastre – viitorul nostru comun. Va multumim pentru disponibilitatea voastra de a explora cai inovatoare alaturi de noi”.
Referitor la primirea premiului, Paolo Ferrari a declarat: „Echipele Bridgestone din toata lumea sunt onorate de acest premiu prestigios pentru inovatie si tehnologie. Inovatia vizeaza schimbarea si orice schimbare care necesita o modernizare tehnologica semnificativa este pentru noi, lideri in industrie, o oportunitate. Astfel, vom mergem mai departe, anticipam aceste lucruri si impreuna cu parteneri precum Grupul Volkswagen putem fi cu un pas inaintea progreselor tehnologice”.
Bridgestone este, de asemenea, membru al initiativei FAST. Initiativa Volkswagen FAST a fost lansata in 2015 si recunoaste un cerc de furnizori selectati. Un dialog strategic le ofera acestora acces regulat la factorii de decizie de varf din cadrul Grupului VW, permitand tuturor partilor sa implementeze inovatiile mai eficient si, mai presus de toate, mai rapid. Bridgestone este singura companie de anvelope din lista selectata de 55 de furnizori care fac parte din initiativa FAST.
Un video din cadrul evenimentului poate fi vizionat aici: https://youtu.be/XDFuge_q5gE

Articole similare

Ad