Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania si-a desemnat cei mai buni tehnicieni de camioane din retea

Mercedes-Benz Romania a derulat etapa nationala a competitiei TechMasters Trucks 2017 ce desemneaza cei mai buni tehnicieni de service din reteaua de parteneri si centre autorizate Mercedes-Benz. Anul acesta, pe langa concursul deja traditional ce are loc anual in segmentul autoturismelor, competitia se adreseaza si specialistilor ce ofera servicii post-vanzare pentru autocamioane.
 

In finala nationala, organizata pe 20 iulie la Centrul de Training al Mercedes-Benz Romania, s-au calificat 20 de tehnicieni care au parcurs mai multe probe practice si teoretice, ce au urmarit evaluarea si testarea competentelor la nivelul unui spectru larg de specializari – de la consultanta de service pana la activitatea efectiva de mentenanta si service. Atat testele, cat si exercitiile practice au fost personalizate in acord cu profilul posturilor.
„Am pregatit cu atentie probele la care au fost supusi finalistii, urmarind indeaproape structura concursului international. In cadrul evaluarii practice, participantii au fost provocati cu jocuri de rol si exercitii de efectuare a operatiunilor de service. De exemplu, tehnicienii de diagnoza au avut de identificat, in decursul a 60 de minute, un defect instalat pe autocamion. Cei 6 evaluatori au urmarit atat corectitudinea actiunilor specifice, cat si modul in care standarele inalte ale Mercedes-Benz sunt transpuse in asigurarea calitatii serviciilor,” a declarat Traian Nita, Training Manager al Centrului de Training al Mercedes-Benz Romania.
Romania va participa in premiera la competitia Global TechMasters Truck. In urma etapei nationale, au fost alesi cei mai buni 4 specialisti care vor reprezenta Romania la Global TechMasters Truck 2017: Aurelian Friptu (consilier service), Decebal-Catalin Cantaragiu (specialist piese de schimb si accesorii), Adrian Oprisor-Pitu (tehnician de diagnoza) si Beniamin-Mircea Murdasan (tehnician de mentenanta). Acestora li se va alatura antrenorul Adrian Nitu, din partea Centrului de Training al Mercedes-Benz Romania.
In perioada urmatoare, echipa de specialisti After-Sales urmeaza sa deruleze un program personalizat de instruire sub indrumarea lui Adrian Nitu, trainer in cadrul Centrului de Training Mercedes-Benz Romania. Programul se va incheia in luna octombrie, cu o tabara de pregatire, care va avea si componente de simulare a probelor finalei internationale. Global TechMasters Truck 2017 va avea loc intre 7 si 9 noiembrie, la Stuttgart. Romanii se vor confrunta cu alte 11 echipe de specialisti din Austria, Belgia, China, Finlanda, Germania, Italia, Malaezia, Portugalia, Singapore, Slovenia si Turcia.

Articole similare

Ad