Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Geodis se va ocupa de logistica BMW in Coreea de Sud

BMW Coreea a deschis in aprilie 2017, in Anseong (provincia Gyeonggi, din Coreea de Sud, la 70 km sud de Seul), un nou centru regional pentru distributia pieselor de schimb pentru autoturisme si motociclete BMW si Mini. Acesta are peste 50.000 m2, include mai multe cladiri, printre care depozitul principal si doua depozite pentru produse inflamabile si explozibili, si este unul dintre cele mai mari centre de distributie regionala BMW din intreaga lume.
 

Geodis gestioneaza anual de aici peste un milion de linii de comenzi si livreaza componente auto in intreaga tara, la mii de magazine de specialitate – mai mult de dublu fata de facilitatea anterioara a companiei de origine germana – iar Mark Ellis, directorul liniei Geodis dedicate segmentului automotive, este de parere ca „am fost alesi pentru expertiza noastra in depozitare si in industria automotive si pentru solutiile noastre logistice flexibile“.
Noul centru de distributie se afla la doua ore de Aeroportul International Incheon si aproape de autostrazi, iar pe mare marfurile vin in portul Busan, de unde sunt transportate la Anseong.

Articole similare

Ad