Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Crestere sustinuta pentru Porsche Romania in prima jumatate a anului 2017

Porsche Romania incheie prima jumatate a anului cu o crestere a vanzarilor de 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pentru toate marcile Grupului Volkswagen.
Marcile de volum Volkswagen si Skoda au inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor, cu pana la 50% si, respectiv, cu 15% mai mare in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. In perioada ianuarie – iunie 2017, cele mai bine vandute modele de autoturisme pentru pasageri au fost Skoda Octavia (1.766 unitati vandute), Skoda Rapid (1.180 unitati), Volkswagen Golf (1.000 unitati), Polo (859 unitati) si Passat (808 unitati). In 2017, brandurile Grupului vor lansa pe piata aproape 60 de vehicule noi pentru clientii lor.
 

Brent Valmar, director general Porsche Romania: „Peste 20% dintre masinile noi importate care sunt livrate in Romania fac parte din brandurile Grupului Volkswagen. Suntem incantati sa ne aflam in topul preferintelor clientilor, intrucat brandurile noastre sunt renumite pentru calitatea inalta si pentru fiabilitatea lor, precum si pentru puterea inovatoare a tehnologiilor clasice – mai ales in domeniul motoarelor cu combustie interna, care sunt din ce in ce mai eficiente”.
Pentru mai multe informatii, accesati www.porscheromania.ro si www.porsche-holding.com.

Articole similare

Ad