Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fluxul informatiilor generate de sistemele telematice

Telematica prinde rapid teren in Europa, peste 85% din companii folosind aceasta tehnologie pentru eficientizarea operatiunilor. Cu toate acestea, volumul mare de informatii pe care le furnizeaza telematica isi poate pierde claritatea, generand ratarea unor oportunitati, daca datele nu sunt colectate intr-un sistem central unic si, in continuare, daca nu are cine sa le interpreteze.
Sistemul telematic WebEye este complex si furnizeaza o cantitate importanta de informatii, prin urmare este esentiala interpretarea corecta a datelor furnizate. Astfel, cu ajutorul aplicatiei eControl se obtin informatii care contribuie la reducerea intarzierilor la descarcare si la evitarea amenzilor aferente nerespectarii Regulamentului 561 (amenzi cuprinse intre 500 si 5.000 de euro).
 

Utilizarea functiei eDownload aduce economii prin faptul ca permite descarcarea de la distanta a cardurilor tahografului. O interpretare corecta a datelor livrate de aplicatia Driving Style, care verifica si evalueaza stilul de condus al soferilor, poate reduce substantial costurile prin economisirea de combustibil si prin reducerea uzurii masinii, precum si prin evitarea accidentelor. De asemenea, prin verificarea raportului special pentru plata salariului diferentiat (in functie de tarile tranzitate in timpul cursei) se reduc semnificativ orele de lucru administrative.

Articole similare

Ad