Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul MOL isi majoreaza tintele pentru 2017

Toate segmentele de business ale grupului Mol au inregistrat cresteri in primul semestru din 2017, ceea ce a generat o majorare cu 23% a rezultatului operational (clean CCS EBITDA) comparativ cu perioada similara a anului trecut.
Segmentul Upstream a avut in prima jumatate a anului 2017 un rezultat EBITDA de 128 de miliarde HUF (447 de milioane USD), in crestere cu 45% fata de perioada similara a anului trecut, si a generat un flux masiv de numerar liber de 321 de milioane USD.
 

Segmentul Downstream a realizat un rezultat Clean CCS EBITDA de 186 de  miliarde HUF (652 de milioane USD) in prima jumatate a anului, in crestere cu 8% fata de perioada similara a anului trecut.
Segmentul Servicii pentru Clienti (Retail) a beneficiat in continuare de o crestere solida a volumelor si de contributia sectorului non-fuel, ceea ce a generat un rezultat operational EBITDA record la nivelul primului semestru, de 43 de miliarde HUF (150 de milioane USD), cu 18% peste nivelul din prima jumatate a anului precedent.
Segmentul Gas Midstream (transport de gaze naturale) a generat un rezultat EBITDA de 31 de miliarde HUF (107 milioane USD), in crestere cu 12% fata de primul semestru al anului precedent.

Articole similare

Ad