Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CeMAT 2017 vine pe fondul revenirii economiei Rusiei

In acest an CeMAT Rusia se va deschide pe 19 septembrie si va gazdui aproximativ 150 de expozanti. Dupa ani de recesiune, economia rusa este iar in ascensiune, ceea ce va fi evident la eveniment, cu furnizorii de intralogistica incurajati de beneficiile unui sector eCommerce in crestere si de importurile mari ale Rusiei. Potrivit lui Alexei Fedorov, presedintele Asociatiei Companiilor de Comert Online (AKIT) din Rusia, sectorul de eCommerce rus a crescut cu 21% in 2016.
 

Evaluata la aproximativ 15 miliarde de euro (920 de miliarde de ruble), piata rusa de cumparaturi online este inca mult in spatele omoloagei sale germane si britanice, dar avanseaza rapid. Aceasta crestere determina nevoia de centre logistice, care apar acum in apropiere de marile orase din tara. Nu este surprinzator ca interesul local in tehnologii de logistica interna si depozitare este foarte mare. Constienti de acest lucru, organizatorii CeMAT Rusia vor organiza doua forumuri alaturi de expozitii.
Cu tema „Gestionarea eficienta a intralogisticii companiei“, forumurile vor explora tendintele actuale din logistica – dronele, internetul lucrurilor si solutii de cloud – si vor sublinia cele mai bune practici de la unele dintre companiile de top din lume. Anul trecut, aceste forumuri au atras 480 de participanti.
Printre expozantii de la CeMAT Rusia 2017 se numara producatori de top, cum ar fi Beumer, BITO, Jungheinrich, Kaup, Manitou, PSI Logistics, SSI Schäfer, Still, TVH Group si Vanderlande. Multi dintre ei au fost cu CeMAT Rusia inca de când acesta a fost lansat, in 2010. Editia din 2016 a atras 4.759 de vizitatori, cu 9% mai mult ca in 2015.
CeMAT Rusia este organizat de Deutsche Messe AG in parteneriat cu ITE Group Plc.

Articole similare

Ad