Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transmec investeste 6 milioane de euro in extinderea serviciilor intermodale

Transmec a achizitionat recent 160 de remorci Huckepack, 100 de containere mobile si 40 de cutii pentru pentru transportul intermodal al confectiilor pe umerase.
Pe langa consolidarea volumelor si a curselor pe rutele actuale, flota certificata TAPA va fi de asemenea implicata intr-o noua ruta intre Romania si Germania, o investitie necesara pentru satisfacerea cererii crescande de servicii intermodale din ultimii ani, in special in sectorul modei.
 

In septembrie, un nou serviciu va incepe cu plecari bi-saptamanale intre terminalul Transmec din Oradea si Duisburg (regiunea Ruhr, Germania). De asemenea, oferta intermodala actuala va fi consolidata cu cea de a treia cursa pe saptamana a trenului dintre Oradea si Piacenza, precum si prin serviciul zilnic intre Italia si Regatul Unit, via Zeebrugge (Belgia), care anul trecut a crescut cu 30%. „Cu ajutorul acestor conexiuni intermodale dintre clientii nostri din estul, sudul si centrul Europei si cei din Europa de Nord putem oferi o buna alternariva transportului rutier, cu o diferenta de timp de tranzit de numai 24 de ore. Pe langa economiile de costuri si un nivel ridicat de siguranta, transportul feroviar reprezinta si o alternativa ecologica care ajuta clientii nostri sa contribuie la reducerea emisiilor de CO2“, a declarat Danilo Montecchi, AD Transmec.

Articole similare

Ad