Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul belgian ICTS a cumparat peste 250 de semiremorci Kässbohrer

Mai mult de 150 dintre ele au fost deja livrate, majoritatea pentru transport intermodal, si 100 li se vor alatura in urmatoarele luni. Livrarea s-a desfasurat in cadru festiv si cu aceasta ocazie presedintele si presedintele Consiliului de Administratie ICTS au vizitat una dintre fabricile Kässbohrer, Academia de Sudura, Centrul de Cataforeza si Centrul de Testare a Prototipurilor si, data fiind infrastructura tehnologica foarte buna, au declarat ca vor continua parteneriatul cu producatorul german.
 

ICTS este o companie de inchirieri de semiremorci, intretinere si interventii la fata locului, prezenta mai ales in Anglia, Olanda, Belgia, Polonia si Rusia, si are o flota de 1.800 de vehicule.
Semiremorcile Kässbohrer pentru transport intermodal sunt foarte robuste, au design unic al axelor si suspensiei, care le permite sa faca fata operatiunilor complexe de incarcare/descarcare, si sunt echipate cu sistem de ancorare K-Fix ce include 236 de puncte de fixare integrate lateral, cu capacitate de 2,5 t fiecare. In afara de ele, ICTS a comandat si alte modele de la acelasi producator, cum ar fi prelata standard K.SCX X si sasiul usor pentru containere K.SHG L, cu greutate proprie mai mica de 3,850 kg, care se preteaza la containere si cutii mobile de la C45 la C63.

Articole similare

Ad