News  | 
10.08.2017 / 
Trafic Media

Grupul Ahold Delhaize a anuntat o crestere cu 3,9% a vanzarilor nete, in cel de-al doilea trimestru al anului, pana la 1.439 de milioane de euro, crestere datorata si adaugarii a 111 magazine, comparativ cu anul anterior. Pietele care au pus umarul major la aceasta expansiune sunt Romania, Serbia si Republica Ceha.
In raportul grupului Delhaize se arata ca in Romania retailerul Mega Image si-a majorat vanzarile cu 11% in cel de-al doilea trimestru si continua expansiunea in Transilvania, unde a deschis primul magazin din regiune.
 

Grupul Ahold Delhaize opereaza in Romania o retea de 534 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti, Targoviste, Constanta, Brasov si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or