News  | 
11.08.2017 / 
Trafic Media
Galerie foto/video
1

TAPA a decis lansarea unui nou program de securizare a parcarilor, in conditiile in care peste 40% din furturile de marfa din Europa, Orientul Mijlociu si Africa din 2016 au avut loc in parcari nesecurizate. Programul de securizare TAPA include un standard dedicat - PSR (Parking Security Requirements) si o retea de parcari certificate la nivelul intregii Europe. In momentul de fata TAPA deruleaza un program pilot ce include 25 de parcari securizate din 5 tari Europene (Franta, Germania, Olanda, Spania si Italia).
 

TAPA a initiat constructia unei solutii software online de vizualizare a parcarilor (in functie de nivelul de securitate), planificarea rutelor/opririlor si raportarea incidentelor de securitate. Imediat ce aceasta solutie va fi finalizata, va intra intr-un program de teste pilot. In acelasi timp, se lucreaza la constructia unui sistem online, prin care fiecare Operator de Parcare Securizata sa se poata auto-audita, putand obtine nivelul minim de certificare.
Pentru Operatorii de Parcari Securizate (PPOs - Parking Place Operators), intrarea in acest program si in reteaua de parcari securizate inseamna oportunitatea cresterii semnificative a afacerii. Pentru Producatori si Companiile logistice, acest program inseamna inca un pas crucial in incercarea de a proteja transporturile de valoare si a minimiza atacurile planificate asupra produselor atractive pe piata.
Ionel Popa este Ambasadorul TAPA in Romania pentru acest program. Orice informatii puteti obtine cu un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or