Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Camioane rulate prin campania Mercedes Truck’n’Lease

Mercedes-Benz Romania si Mercedes-Benz Financial Services lanseaza Truck'n'Lease, o campanie avantajoasa dedicata achizitiei de autocamioane rulate. Oferta include o dobanda de doar 1,9%, reflectata intr-o rata lunara foarte accesibila, incepand de la 390 euro (fara TVA). Durata de finantare poate fi extinsa pana la 36, 48 sau chiar 60 luni, in functie de vechimea autocamionului ai include beneficiul unei perioade de gratie la plata capitalului in primele doua luni.
 

„Campania Truck'n'Lease faciliteaza achizitia autocamionelor rulate propuse spre vanzare de catre departamentul de Autocamioane rulate al Mercedes-Benz Romania. Dobanda atractiva, de doar 1,9%, impreuna cu perioada de gratie la plata capitalului in primele doua luni, sunt avantaje importante si evidentiaza competitivitatea si flexibilitatea finantarilor Mercedes-Benz Financial Services. In plus, conform conceptului One Stop Shop, specific ofertei Mercedes-Benz Financial Services, clientii pot beneficia de consilierea profesionala a specialistilor Mercedes-Benz Romania, atat pentru alegerea autocamioanelor potrivite afacerii lor, cat si a solutiei optime de finantare”, a declarat Alin Pietrareanu, Sales and Marketing Manager, Mercedes-Benz Financial Services.
Cele 200 de vehicule din stocul departamentului de Autocamioane Rulate al Mercedes-Benz Romania – care include o diversitate de marci ai modele ai acopera o plaja extinsa in ceea ce priveate pretul autovehiculelor – pot fi achizitionate prin solutii de finantare extrem de flexibile, furnizate de Mercedes-Benz Financial Services: acorduri de tip leasing financiar sau operational, inchiriere pe termen scurt, credit auto sau accesand oferta de buyback. „Toate vehiculele se afla in stare excelenta de functionare, iar garantia calitatii este asigurata de testarile riguroase, inclusiv asupra numarului real de kilometri, ai de istoricul certificat. Prin intermediul campaniei Truck'n'Lease, adaugam un plus de valoare beneficiilor furnizate clientilor noatri, astfel incat alegerea autovehiculului potrivit ai a solutiei optime de finantare sa fie cat mai facila”, a declarat Virgil Titiriaca, Manager Vehicule Comerciale Rulate, Mercedes-Benz Romania.

Articole similare

Ad