News  | 
13.09.2017 / 
Trafic Media

Compania olandeza Groeneveld produce, printre altele, Oilmaster, un sistem faimos de management al uleiului pentru care opteaza deseori clientii Volvo Buses, deoarece elimina controalele zilnice. Atunci cand nivelul scade sub masura stabilita, sistemul Groeneveld completeaza automat cu ulei din rezervorul sau integrat.
„Oilmaster pur si simplu ne ofera o reducere a costurilor de reparatii si intretinere. Mai multe autobuze Volvo vandute cu contract de reparatii si intretinere sunt dotate cu Oilmaster“, explica Bas Dubois, director pentru Franta si Benelux in cadrul Volvo Bus Corporation.
 

Iar Johan Bood, director de vanzari pentru aplicatii de autobuz la Groeneveld Lubrication Solutions, arata ca „primul test de echipare a Oilmaster pe un Volvo a fost facut in 2002. De atunci, Groeneveld a devenit unul dintre primii furnizori pentru autobuzele Volvo, aproape 1.000 dintre ele fiind astfel echipate din 2016 incoace“.
Relatia de lunga durata si activitatile de co-dezvoltare intre cele doua companii au dus la o solutie integrata, unde Oilmaster este dezvoltat in intregime dupa standardele si cerintele Volvo.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or