News  | 
13.09.2017 / 
Trafic Media

AFI Europe anunta avansarea lucrarilor de constructie a celui de-al treilea centru comercial al sau in Romania dupa AFI Cotroceni din Bucuresti, cel mai mare centru comercial din tara, si AFI Ploiesti.
AFI Brasov include 200 de magazine, insule si zone de servicii, cu 80% din spatiu deja alocat. Prima etapa a constructiei are un centru comercial cu o suprafata totala inchiriabila de 45.000 m2 si unul din cele doua turnuri de birouri Clasa A ce se intind pe 25.000 m2. Investitia in aceasta etapa trece de 120 de milioane de euro. Compania estimeaza ca data livrarii proiectului este primul trimestru din 2019.
 

Noul centru va pune la dispozitia clientilor peste 1.700 de locuri de parcare si va dispune de o terasa verde de 3.500 m2, o zona de cinema cu 10 sali la standarde VIP, un cazino pe 600 m2, 1.200 m2 de spatii de divertisment, teren de joaca si alte atractii pentru copii, restaurante, cafenele.
Retailerul francez Carrefour ocupa o suprafata de 6.500 m2, iar Grupul Inditex va aduce, pe o suprafata de 7.000 m2, principalele marci din portofoliu: precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho si Zara Home. Alte branduri internationale de top precum Sephora, Tommy Hilfiger, Swarovski, Teilor, Kultho, Meli Melo, Optiplaza, Lee Cooper, Kenvelo, Tom Tailor, Intersport, Carturesti si MAC se alatura pentru a oferi vizitatorilor o experienta variata de cumparaturi.
AFI Brasov este cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe il dezvolta in Romania.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or