News  | 
13.09.2017 / 
Trafic Media

Reamintim ca acest pick-up a fost lansat in Columbia in 2016 si se bucura deja de mult succes in America de Sud, datorita designului robust, cu elemente stilistice dinamice si linii sportive, constructiei rezistente, suspensiei spate si sasiului puternic tip scara care sporesc confortul in timpul mersului, motorului Renault puternic, de 2,3 l, dCi, despre care reprezentantii producatorului declara ca este cel mai economic de pe acest segment de piata, abilitatilor foarte bune off-road si disponibilitatii unei game largi de servicii de carosare si montare de accesorii, care sa acopere toate cerintele clientilor. Vehiculul este echipat cu ABS, ESP, EBD, EBA, TCS (Traction Control System) si AEB (Active Emergency Braking).
 

Alaskan este produs in fabrica Nissan din Barcelona si este disponibil in Europa din septembrie in versiunea 4x4 cu cabina dubla, careia in timp i se vor alatura si alte variante, in functie de solicitarile diverselor piete locale. Intrarea acestui model in Europa - unde segmentul sau de piata, cel al pick-up-urilor de o tona, a inregistrat in 2016 o crestere de 25% si inca un plus de 19% in primul semestru din 2017 - demonstreaza inca o data ambitiile globale ale Renault.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or