Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EVW Holding estimeaza vanzari de minimum 1.000 de unitati in 2017

Noua gama DAF XF si CF a fost lansata in Romania la mijlocul lunii septembrie, de catre importatorul oficial EVW Holding. Sub sloganul „Pure excellence“ clientii si partenerii au putut testa pe circuitul Academia „Titi Aur“ noile modele. Totodata, noua gama a fost recent completata cu modelul LF, fiind anuntate si configuratiile de vehicule rigide, cu 2, 3 si 4 axe, care completeaza oferta de vehicule comerciale.
 

Noul produs vine pe fondul unei scaderi usoare a pietei romanesti de vehicule grele, spre deosebire de vestul Europei, unde flotele au fost reinnoite intr-o proportie din ce in ce mai mare. Pe plan local, insa, datele DRPCIV arata o scadere de aproape 20%. In consecinta, tinta de 1.000 de unitati noi vandute in acest an a EVW Holding a fost ajustata proportional. „Dupa primele 6 luni, alaturi de DAF, am setat acest target la circa 850 de unitati comercializate la final de an. Daca luam in considerare si flotele internationale, adica vehiculele aduse din strainatate pentru anumiti clienti mari, in continuare estimam ca vom inchide anul la minimum 1.000 de unitati noi DAF in Romania“, afirma Adrian Gorcea, director de vanzari EVW Holding, care nu este optimist nici pe final de an, precizand ca diferenta se va atenua, ajungand la un minus de 15% fata de 2016.
In plus, acesta monitorizeaza foarte atent situatia europeana privind Pachetul Rutier, in special interdictia anumitor tari (Germania, Belgia si Franta) de a efectua pauza de 45 de ore in cabina camionului, constient ca aceste legi au un „impact deosebit in vanzarile mele“: „Sunt curios si vreau sa vad o reactie a Statului roman care sa sprijine transportatorii in relatia cu tarile vestice care au introdus noile legislatii. Monitorizam atent si reactia pe care o vor avea finantatorii si asiguratorii privind aceasta lege cu pauza in cabina. Stim foarte bine ca incidentele care apar pe timpul cat soferul este plecat de la camion nu sunt despagubite, ori legea impune ca soferii sa doarma la un hotel. Cum ne adaptam noi?“, se intreaba retoric Adrian Gorcea.

Articole similare

Ad