Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PRE-BUSWORLD 2017: Iveco Crossway LE pe gaz natural in premiera mondiala

Iveco Bus va prezenta la Busworld 2017 noul autobuz Crossway low-entry pe gaz natural in premiera mondiala. Propulsorul pe gaz este foarte prietenos cu mediul inconjurator, in conditiile in care emisiile de oxizi de azot sunt diminuate cu aproape o treime, iar particulele sunt aproape de zero. Zgomotul este, de asemenea, redus la jumatate, oferind conditii foarte bune de calatorie. Gama de motoare Iveco pe gaz natural este 100% compatibila cu biometanul, rezultat din reciclarea gunoiului menajer, iar emisiile de CO2 in cazul biometanului sunt diminuare cu 95% comparativ cu motorina.
 

Iveco Bus se implica activ in reducerea amprentei de carbon, programul „Power to gas“ avand ca obiectiv producerea metanului sintetic, cu utilizarea energiei provenita din surse regenerabile, cum ar fi electricitatea si puterea fotovoltaica. Vehiculele pe gaz reprezinta singura varianta alternativa convenabila pentru masinile cu sistem de propulsie bazat pe derivate de petrol.
Crossway LE pe gaz natural este echipat cu ultima generatie de motoare Iveco Cursor 9 NP. Rezervoarele de gaz sunt integrate in plafon, solutia patentata asigurand optimizarea centrului de greutate al vehiculului. Disponibil in mai multe variante de configurare, Crossway este unul dintre cele mai bine vandute autobuze din Europa (peste 30.000 de unitati de la lansare si pana in prezent).

Articole similare

Ad