Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiremorca frigorifica de la Schmitz, premiata la Moscova

Schmitz Cargobull a castigat premiul Semiremorca Anului in Rusia, care i-a fost decernat la targul de vehicule comerciale de la Comtrans (Moscova), pentru modelul S.KO Cool Complete cu pachet Executive ce include agregat frigorific Schmitz, contract Full Service, sistem telematic si pachet de finantare, toate menite sa creasca eficienta in exploatarea acestui vehicul. Este prima oferta completa din partea unui furnizor unic care acopera toate aspectele referitoare la exploatarea unei semiremorci, iar noul sistem de izolare, care garanteaza un coeficient termic k=0.33 W/m2K, raspunde cerintelor clientilor legate de calitate si siguranta.

S.KO Cool este de ani de zile semiremorca frigorifica vanduta cel mai bine in Europa si in Rusia.
Distinctia este cu atat mai importanta cu cat „Rusia este o piata importanta si foarte apropiata de inima mea si a companiei si ne bucuram ca este in crestere. Iar acest premiu este simbolul increderii in calitatea produselor si serviciilor noastre“, asa cum a declarat Andreas Schmitz, CEO-ul Schmitz Cargobull.
Premiile pentru Vehiculele Comerciale ale Anului in Rusia sunt acordate anual, de 17 ani incoace, pentru sase categorii – camion, van, autobuz, semiremorca, inovatie si premiu special – de catre un juriu format din jurnalisti rusi din presa scrisa sau online.

Articole similare

Ad