Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO saluta realizarea navigatorului Yvan Bourgnon

Grupul GEFCO, jucator global in logistica industriala si lider european in logistica de automobile, este incantat ca l-a putut sprijini pe navigatorul Yvan Bourgnon in remarcabila provocare sportiva Bimedia, avand scopul de a ajunge din Alaska in Groenlanda la bordul catamaranului sau sport, pe ruta maritima care strabate gheata arctica, denumita Pasajul de Nord-Vest.
 

Calatoria a inceput pe 13 iulie la Nome, in vestul extrem al statului Alaska si s-a incheiat pe data de 22 septembrie, cand navigatorul a ajuns la Nuuk (Groenlanda), pe coasta de est a Stramtorii Davis. GEFCO isi exprima incantarea fata de momentul reintalnirii lui Yvan Bourgnon cu familia sa, dupa aceasta calatorie de 70 de zile si peste 7.500 de kilometri, prin apele inghetate ale oceanelor Pacific si Atlantic.
Manipularea catamaranului sportiv al lui Yvan Bourgnon a necesitat mijloace de transport speciale, solutii pentru gabarit depasit si ambalare sigura, cat si echipamente speciale de ridicare si manipulare. Coordonarea operatiunilor pentru asigurarea transportului maritim si aerian a fost esentiala pentru gestionarea exacta a operatiunilor de logistica. Datorita expertizei specifice a grupului in gestionarea transporturilor complexe, Yvan Bourgnon a ales GEFCO pentru a ii oferi sprijin logistic si a ii transporta catamaranul din portul Anvers (Belgia) la Nome. De asemenea, GEFCO a reusit efectuarea acestui transport intr-o perioada de timp foarte scurta, pentru a-i permite navigatorului sa-si inceapa expeditia la momentul oportun: odata cu sezonul de topire a gheturilor.
Grupul GEFCO este mandru ca a putut pune aportul sau de know-how in sprijinul remarcabilei aventuri a lui Yvan Bourgnon, reflectand astfel unele dintre valorile grupului, cum ar fi acceptarea provocarilor, calitatea operationala, flexibilitate si managementul riscului.

Articole similare

Ad