Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua unitate de productie automata pentru anvelope Goodyear

Presedintele si CEO-ul Goodyear, Richard J. Kramer, a anuntat intentia companiei de a deschide o noua fabrica in Luxemburg, care sa utilizeze un proces inovativ de productie pentru a satisface cererea tot mai mare din partea clientilor si consumatorilor de anvelope premium. Mercury, noua unitate de productie (referire la zeul mitic al comertului si al calatoriilor, care a inspirat crearea logo-ului, piciorul inaripat al lui Goodyear, de catre fondatorul companiei, Frank A. Seiberling), dispune de statii de lucru automatizate si interconectate, utilizand tehnologii de fabricare a aditivilor, pentru a realiza eficient anvelope premium in cantitati mici, la cerere.
 

Prevazuta a se deschide in 2019, Mercury se va afla in imediata vecinatate a centrului de inovare Goodyear din Luxemburg. Investitia de 77 milioane de dolari va permite realizarea a aproximativ 500.000 de anvelope anual si va crea circa 70 de noi locuri de munca.
Tehnologia utilizata in procesul de productie a fost dezvoltata si testata in ultimii cinci ani la centrele de inovare si dezvoltare ale Goodyear.

Articole similare

Ad