News  | 
12.10.2017 / 
Trafic Media
Galerie foto/video
1

Presedintele si CEO-ul Goodyear, Richard J. Kramer, a anuntat intentia companiei de a deschide o noua fabrica in Luxemburg, care sa utilizeze un proces inovativ de productie pentru a satisface cererea tot mai mare din partea clientilor si consumatorilor de anvelope premium. Mercury, noua unitate de productie (referire la zeul mitic al comertului si al calatoriilor, care a inspirat crearea logo-ului, piciorul inaripat al lui Goodyear, de catre fondatorul companiei, Frank A. Seiberling), dispune de statii de lucru automatizate si interconectate, utilizand tehnologii de fabricare a aditivilor, pentru a realiza eficient anvelope premium in cantitati mici, la cerere.
 

Prevazuta a se deschide in 2019, Mercury se va afla in imediata vecinatate a centrului de inovare Goodyear din Luxemburg. Investitia de 77 milioane de dolari va permite realizarea a aproximativ 500.000 de anvelope anual si va crea circa 70 de noi locuri de munca.
Tehnologia utilizata in procesul de productie a fost dezvoltata si testata in ultimii cinci ani la centrele de inovare si dezvoltare ale Goodyear.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or