Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Toyota Land Cruiser 150, disponibil pentru pre-comenzi

Toyota Romania anunta lansarea pentru pre-comenzi a noului Land Cruiser 150, caracterizat de un design exterior nou, modern si robust, cu un habitaclu mai sofisticat, mai confortabil, precum si de tehnologii noi, atat pentru deplasari on-road, cat si off-road in siguranta.
Pretul pentru echiparea de start a noului model incepe de la 47.600 de euro cu TVA inclus si poate ajunge la 67.400 de euro cu TVA inclus pentru varianta Luxury A/T AVS, asa cum declara Diana Stan, marketing director Toyota Romania.
 

Elementul cheie al modelului este adoptarea unei caroserii montate pe sasiu, cu durabilitate superioara si rezistenta la deformare. Lungimea ei totala a fost crescuta cu 60 mm, pana la 4.840 mm. Designul partii frontale a modelului se bazeaza pe cateva elemente structurale mostenite de la generatiile anterioare si cateva elemente noi, precum capota redesenata si un design nou al grilei radiatorului, al farurilor, al barei de protectie si al aripilor.
La interior, noul Land Cruiser beneficiaza de butoane grupate pe functionalitati, iar noul design al plansei de bord incorporeaza sistemul multimedia Toyota Touch® 2 with Go cu un ecran cu diagonala de 8", ceasuri de bord Optitron si un afisaj multi-informativ cu diagonala de 4.2". Printre noile dotari se numara si un sistem imbunatatit de ventilatie a scaunelor fata, un parbriz cu incalzire electrica si duze de spalare incalzite electric, oglinzi retrovizoare exterioare cu pliere prin basculare, precum si redesenarea cheii inteligente.
Pentru siguranta avansata, modelele Land Cruiser cu transmisie automata dispun de Toyota Safety Sense, un set de sisteme de siguranta activa proiectate sa previna coliziunile sau sa diminueze efectele acestora. Combinand o camera video si un radar pe unde milimetrice, Toyota Safety Sense include asistenta pre-impact (PCS) cu functie de detectie a pietonilor, tempomat adaptativ (ACC), avertizare la parasirea benzii de rulare (LDA), asistenta marcaje rutiere (RSA) si comutare automata a fazei farurilor (AHB).
Modelul este propulsat de un motor turbo diesel D-4D de 2,8 l, cu 177 CP, disponibil cu transmisie manuala si automata.

Articole similare

Ad