News  | 
13.11.2017 / 
Trafic Media

Nokian Tyres prezinta in cadrul Agritechnica 2017 (cel mai mare targ de utilaje si echipamente agricole din lume, care se desfasoara la Hanovra in perioada 12-18 noiembrie) cea mai larga gama de anvelope destinate utilajelor agricole de pana acum.
Anvelopele de remorca Nokian CT sunt create pentru incarcaturi extrem de grele si pentru a face fata operatiunilor agricole solicitante si altor tipuri de activitati contractate. Gama anvelopelor flotante a fost extinsa, adaugand-se noi dimensiuni: 560/60R22.5, 600/50R22.5, 600/55R26.5 si 600/60R30.5.
 

Iar noua anvelopa Nokian Concept prezinta un set de caracteristici care vor revolutiona industria agricola si pe cea contractoare. Aceasta anvelopa inovatoare le ofera fermierilor si contractantilor echipamentul necesar pentru oportunitatile de afaceri viitoare, permitand realizarea operatiunilor tractorului intr-un mod mult mai versatil si mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or