Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WebEye a inregistrat o crestere de 15 % in 2017

Furnizorul de solutii telematice, WebeEye Romania, incheie 2017 cu o cifra de afaceri de peste 3,7 milioane de euro (+15%, comparativ cu 2016), ca urmare a majorarii portofoliului de clienti si a diversificarii serviciilor. La nivel de grup, WebEye estimeaza o cifra de afaceri de 27,9 milioane de euro.
In Romania, Webeye va avea peste 11.500 de unitati active pana la sfarsitul anului, fata de 9.000 la finele lui 2016. La nivelul grupului, in 2017 au fost activate circa 5.800 de unitati, ajungand la un total de aproape 58.000 de unitati.
 

Printre solutiile cele mai apreciate de catre clienti se numara DrivingStyle, care permite monitorizarea stilului de condus al soferilor, si solutia Scanner, lansata anul acesta, care face posibila transmiterea in timp real a documentelor de insotire a marfii si a altor documente specifice activitatii de transport. Foarte bine primit de catre transportatori a fost si raportul detaliat bazat pe date din tahograf pentru orele lucrate/conduse in strainatate pentru fiecare tara separat. „Continuam sa crestem si sa ne consolidam pozitia pe piata din Romania. In 2017 ne-am extins atat portofoliul de clienti, cat si echipa. Solutiile telematice pe care le oferim sunt bine primite de catre piata. Nu imi puteam imagina un mod mai bun de a aniversa 10 ani de activitate in Romania”, a spus Levente Gall, Directorul General al WebEye Romania.
Printre clientii castigati de WebEye Romania in 2017 se numara companii de transport precum Grifon Serex, Filadelfia Group, Alex International, Wheels Spedition, Giro, Vrancart, Blue River, Eda Com Trans. De asemenea, WebEye considera extrem de important parteneriatul cu bursa Timocom, in sensul ca datele de GPS din WebEye pot fi integrate in sistemul Timocom.
In ceea ce priveste serviciile, WebEye Romania a oferit servicii de suport soferilor pentru achitarea taxei de drum din Ungaria. Tot anul acesta, furnizorul a lansat noua platforma de servicii WebEye2, o versiune upgradata a platformei initiale care ofera solutii personalizate.
Pentru 2018, pronosticul este favorabil, WebEye Romania estimand un avans cel putin similar cu cel de anul acesta, in primul rand datorita integrarii companiei in cel mai puternic cluster la nivel de grup, care reuneste afacerile din Romania, Ungaria si Slovacia, cu un puternic potential de crestere.

Articole similare

Ad