Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Laboratoarele Marangoni, certificate TÜV

Utilajele de testare a rezistentei la rulare a anvelopelor, folosite in laboratoarele Marangoni R&D, au fost certificate de catre TÜV (Technical Inspection Association) ca respecta standardele de performanta tehnica.
Marangoni confirma astfel inca o data interesul pentru mentinerea unui nivel de calitate ridicat al produselor sale si pentru respectarea tuturor reglementarilor europene din industrie, inclusiv a celor care urmeaza sa fie aplicate. Pe lânga sistemele de testare a componentelor utilizate in resaparea anvelopelor si a eficientei produselor, Marangoni poate dovedi si rezistenta la rulare a pneurilor resapate.
 

Special pentru piata germana, producatorul italian a incheiat un parteneriat cu Recamax, prin care asigura clientilor sai timpi rapizi de livrare, disponibilitate mare a produselor si suport tehnic de exceptie.
Flexibilitatea procesului de resapare folosit de Marangoni permite ca un singur model de pneu sa poata fi reconstruit cu diferite variante de profil. Anvelopele resapate pot fi adaptate pentru orice tip de aplicatie si, cel mai important, au o contributie semnificativa in reducerea materiilor prime consumate – cauciuc si otel – si, implicit, a emisiilor globale de dioxid de carbon. Spre exemplu, patru pneuri resapate 23,5R25 reduc emisiile de CO2 cu apromativ 2.500 kg pe an comparativ cu anvelopele noi echivalente. La fel, resaparea unui pneu resapat dimensiune 45/65R45 pentru un utilaj de constructii reduce la jumatate consumul de ulei folosit la fabricarea unui pneu nou.

Articole similare

Ad