Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 isi mareste echipa la nivel local

P3, investitor, dezvoltator si manager de proprietati pan-europene de logistica, anunta numirea Cristinei Pop in functia de Head of Asset Management. Aceasta se va ocupa de managementul administrativ, financiar si operational al celor 305.000 m2 ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din Romania.
Cristina Pop are 31 de ani si o experienta de noua ani in sectorul imobiliar logistic local, precum si cunostinte solide in managementul si inchirierea proprietatilor industrial, arata compania intr-un comunicat.
 

Si-a inceput cariera la Valad Asset Management in anul 2008, iar ulterior a ocupat timp de patru ani functia de Head of Industrial Agency in cadrul Jones Lang LaSalle (JLL).
De asemenea, P3 a internalizat serviciile de Property Management prin numirea Monicai Andrei in functia de Head of Property Management. Inainte de a se alatura P3, Monica a lucrat ca Property Manager in cadrul Building Support Services (BSS) timp de noua ani, dintre care ultimii sase i-a petrecut la P3 Bucharest. Monica a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde a obtinut o diploma de Master in Inginerie Hidroenergetica.
Roxana Buga s-a alaturat si ea echipei P3 in functia de Property Management Accountant. In ultimii 10 ani a fost controlor financiar la BSS, lucrand pentru parcul P3 Bucharest. Roxana are o diploma de Master la Facultatea de Management Financiar-Contabil de la Universitatea Spiru Haret.

Articole similare

Ad