Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Altex mai cumpara camioane

Altex detine o flota proprie formata din zece camioane de 20 t, peste 40 de vehicule de 7,5 t si 10 de 3,5 t. Aceasta acopera doar 30% din totalul activitatii de distributie a companiei, restul fiind realizata cu ajutorul subcontractorilor. Pentru anul acesta, compania are in vedere achizitia a inca zece camioane de 20 t, 30 de 7,5 t si alte cateva vehicule de 3,5 t. Pentru livrarea de produse mici (negre) se folosesc vanurile de 3,5 t, iar pentru cele „albe“ se folosesc vehiculele de 7,5 t. Pentru distributia produselor mici in Bucuresti se foloseste flota proprie, iar pentru tara se apeleaza la firme de curierat.
 

Livrarea produselor mari albe se face cu flota proprie de vanuri carosate in Bucuresti si alte 14 orase din tara. Iar pentru alte circa 50 de localitati din tara se apeleaza la subcontractori. La fel se procedeaza si in cazul comenzilor on-line.
De la depozitul de logistica Altex pleaca marfa si in afara tarii pentru clientii B2B, care este preluata de beneficiar sau este livrata de companie.

Articole similare

Ad