Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua editie speciala Volvo, inspirata de Ocean Race

Volvo FH si Volvo FH16 cu cabine Globetrotter sau Globetrotter XL sunt disponibile acum intr-o noua versiune exclusiva, editie limitata, inspirata de competitia nautica Volvo Ocean Race, ce va lua startul in toamna. Camioanele ofera un nivel foarte ridicat de confort si de echipare si au un design unic, iar clientii care doresc sa sporeasca si mai mult siguranta si performantele pot opta pentru pachetele optionale Safety (care include airbag sofer, sistem de suport la schimbarea benzii de circulatie, sistem de alertare a soferului, ACC cu franare automata, alarma anti-furt, cutie de valori, ferestre laterale laminate, intrerupator de contact telecomandat, centuri de siguranta rosii) si Performance (numai pentru Volvo FH, ce presupune motor Volvo D13 cu putere maxima de 500 sau 540 CP, Volvo I-Shift cu Dual Clutch si retarder).
 

Asa cum arata Helene Fredäng, expert produse in cadrul Volvo Trucks, „am creat un camion cu o expresie proprie, pentru soferii care sunt mandri de profesia lor si de vehiculele pe care le conduc si care isi doresc ce-i mai bun din ce-i mai bun“. Designerii companiei suedeze si-au bazat limbajul pe caracteristicile rutei Volvo Ocean Race, exprimate prin harti si modele marine, iar porturile de unde se da startul cursei – Alicante – si cel de sosire – Haga – au reprezentat surse de inspiratie pentru schema coloristica interioara si exterioara a cabinei.
La exterior, conexiunile cu Volvo Ocean Race sunt subliniate prin utilizarea unor decoratiuni expresive, in cadrul carora un model rosu in zig zag contrasteaza cu detalii negre si cromate. Numele „Volvo Ocean Race“ este clar afisat atat la nivelul semnului Globetrotter, cat si pe o emblema pozitionata pe ambele laterale ale cabinei. In completare fata de paleta clasica de culori a gamei Volvo, sunt disponibile doua nuante metalizate – un nisipiu cald, denumit Shimmering Gold, si un albastru de gheata, Cool Breeze Metallic.
Mediul de lucru al soferului combina confortul premium cu materialele de inalta calitate si cu atentia la detalii. Treapta de acces, manerele de sustinere, panelurile usilor, covorasele, volanul, compartimentele de depozitare si elementele textile au fost proiectate in conexiune cu marea si navigatia. De exemplu, scaunul soferului, ventilat, este tapisat in piele naturala de culoarea nisipului, cu accente albastre si cusaturi rosii discrete, in zig zag, spatarul este decorat cu o harta care indica porturile de start si de sosire pentru editia din 2017 a cursei, aceeasi harta stilizata este reprodusa pe draperii, iar mansetele acestora copiaza designul in zig zag al cusaturilor.
Vanzarile vor incepe la jumatatea lui martie, iar editia limitata Volvo Ocean Race pentru Volvo FH face parte din campania de vanzari Globetrotter Club 2017 disponibila in Romania.

Articole similare

Ad