Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco va livra 120 de autobuze articulate hibride catre ATM Milano

Iveco Bus a castigat, in ianuarie 2017, licitatia pentru 120 de autobuze hibride Urbanway, de 18 m lungime, organizata de catre operatorul de transport public din Milano, Italia. ATM a planificat o campanie de innoire a flotei care se va intinde pe durata a trei ani, pentru 2017 fiind prevazuta livrarea primelor 21 de unitati.
Iveco Urbanway hibrid consuma cu pana la 30% mai putin combustibil decat autobuzele conventionale si are emisii de CO2 si oxizi de azot mai mici cu 33% si respectiv cu 40%.

Potrivit constructorului italian, vehiculul combina sistemul de tractiune electric cu un motor Euro VI si un pachet de baterii li-ion de ultima generatie. Sistemul inteligent de management al puterii optimizeaza consumul de carburant, in timp ce energia eliberata la franare este recuperata si stocata. Functia "Arrive & Go" permite operarea in modul electric 100% la apropierea de statii sau la plecarea din acestea.
Modelul Urbanway comandat de ATM este configurat cu patru usi de acces si o rampa manuala montata in spatele usii a doua. Agregatul de aer conditionat, de 60 kW, asigura confortul optim pentru cei 149 de pasageri, plus soferul.
Livrarea primului autobuz este planificata pentru iunie 2017.

Articole similare

Ad